sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Biisiarvio | Sani: Virhe

 

Sani: Virhe (2020)

Sanilta ilmestyi tuoretta musiikkia Virhe-sinkun muodossa huhtikuussa 2020. Edellinen Tulin tänne sua varten -sinkku ilmestyi vuoden 2019 puolella.

Sanoitus alkaa toteamuksella: “Kaikki niin tuttuu ja turvallista”, ja se kuvastaa aika hyvin koko biisiä. Perinteiseltä iskelmä-pop-biisiltä kuulostavat säkeet etenevät rauhallisesti ja Sani tulkitsee tarinaa pehmeästi. Biisin kohokohtana on tarttuvaksi rakennettu kertosäe, jonka tuntuu osaavan jo ensimmäisen kuuntelun jälkeen ja se iskostuukin aivon sopukoihin aika tiukasti. Biisin teksti ei oikeastaan tarjoa mitään uusia ajatuksia, mutta pidän “salainen seitti” -ilmaisusta. Jäin kaipaamaan enemmän sanoilla leikittelyä ja syvempiä tunteita.

Virhe on helppoa kuunneltavaa, mutta samaan aikaan se on liiankin helppoa, koska kuulija ei lumoudu tai ylläty missään vaiheessa. Sanilla on kaunis ääni, joka erottuu joukosta, mutta näin vaisuksi jäävä biisi ei valitettavasti herätä suurempaa innostusta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielikuvituksen melodiat lopettaa (päivitetty 2021)

Mielikuvituksen melodiat lopettaa. Edelleen. ;) Siltä varalta, että joku lukee blogia, niin ehkä on paikallaan pieni päivitys tähän väliin. ...