keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Jonna Geagea: Tuo nainen (2018)

Artisti: Jonna Geagea
Biisi: Tuo nainen
Julkaisuajankohta: 1/2018
Albumilta: Omaa aikaa (julkaisupäivää ei ilmoitettu)
Levy-yhtiö: -


Nylon Beatistakin tuttu Jonna Geagea julkaisi alkuvuodesta kolmannen soolosinglensä aiemmin julkaistujen Pumppaa- ja Arpia polvissa -sinkkujen jatkoksi, jotka ovat maistiaisia tulevalta Omaa aikaa -levyltä, jonka julkaisuajankohta on vielä auki.

Siinä missä Pumppaa oli kiva kesärallatus, jäi Arpia polvissa köykäiseksi sekametelisopaksi. Tuo nainen jatkaa dramaattisemmalla linjalla, kun laulun kertoja menettää miehensä toiselle naiselle. Biisi lähtee rauhallisen lupaavasti rullaamaan eteenpäin tarinaansa käynnistellen.  Kertosäe on vahva ja tummasävytteinen, ja pelastaa kappaleen sanoitusten notkahdukset, kuten mitään tarinan toisesta naisesta kertomattomat latteudet: "hän sai multa kaiken, hän on täydellinen".

Tähän mennessä julkaistuista biiseistä tässä Jonnan ääni pääsee mielestäni eniten esille, ja tästä saa jo paremmin laulun kertojan tunnelmasta kiinni. Jonna tekee mielettömiä tekstejä englanniksi, joten harmillista, että hän ei saa suomeksi aikaa aivan samantasoista materiaalia, koska vielä ei ole kuultu sitä biisiä, joka menisi ihon alle ja pysäyttäisi huomaamaan, että nyt ollaan jonkin uuden näkökulman äärellä. Tuo nainen on huomattavasti mielenkiintoisempi biisi kuin Arpia polvissa, joten toivon, että tulevalta albumilta löytyy enemmän tämän ja Pumppaa -biisin tasoisia kappaleita tai vielä parempia.

"Muistan kylmän syksysään
Kuivasit, koskit
Veit lämpimään
Mun olit, aa-aa"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.