keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Blogilla uusi sähköposti ja äänestys

Meni tässä kesän kuluessa hermo Yahoon sähköpostin kanssa, joten vanha osoite (syringaxx@yahoo.fi) ei valitettavasti ole enää käytössä. Vastaisuudessa yhteyttä voi ottaa uuden osoitteen kautta: salainen.melodia (at) gmail.com. Katsotaan, jos tämän kanssa sujuisi asiat selkeämmin. :) Twitterin ja blogin Facebook-sivujen kautta voi edelleen ottaa normaalisti yhteyttä yksityisviestillä, niihin ei ole tullut muutoksia.

Kunhan saan Rammsteinin parhaiden biisien listauksen loppuun ja kesäloman vietettyä, niin sitten syksymmällä palailen taas TOP-listausten pariin. Sitä ennakoin nyt pienellä kyselyllä. Vasemmassa sivupalkissa on äänestys, josta voi valita, mikä olisi sellainen aihe, joka sinua kiinnostaisi seuraavaksi. Mukaan otin musiikkipuolelta pari ysärisuosikkia (Aikakone, Nylon Beat), joita nykyisin kuuntelen aika vähän, joten listauksen kautta tulisi ainakin hetkellisesti palautettua tuotannot kokonaisuudessaan mieleen. Ja ennen kaikkea pääsisi seilailemaan nostalgian aalloilla. Toisaalta biisit ovat niin vahvasti selkäytimessä, että tiedän kyllä jo nyt voivani karsia osan suhteellisen helposti pois lopullisesta listasta.

Michael Jackson, Nightwish ja Elvis taas puolestaan edustavat sitä osastoa, joita kuuntelen aktiivisemmin ja joilla kyllä on liikaakin biisejä, joista valita. Liikaa siinä mielessä, että valinnan vaikeus tulee tuottamaan harmaita hiuksia. Laitoin lisäksi mukaan mahdollisuuden valita leffa-aiheista listausta, eli jonkin näyttelijän parhaimmat leffat. Näyttelijää en ole vielä määritellyt tarkemmin vaan mietin sen sitten, jos tuo listaus toteutuu seuraavaksi.

Äänestys ei vaadi rekisteröitymistä, eli rohkeasti vain klikkailemaan. ;)4 kommenttia:

  1. En ole ollut koskaan Aikakone fani, mutta ostellut nyt CD-levyjä (hyvä bändi), sama pätee Nylon Beatiin, lienee suurin osa CD-levyistä, ja kun duon tuotannon kuulee, paljon hyviä biisejä, Sen sijaan Nightwish fani olen ollut, mutta laulajavaihdosten jälkeen on levyjen osto jäänyt, mutta vanhoja on kuunneltu kyllä. Nightwishillä on keikka Jämsässä. Olin viime vuonna katsomassa Linkin Parkia siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikakoneella ja NB ovat tosiaan sellaisia, joilla kyllä on paikkansa Suomen pop-musan historiassa. Nightwish on tosiaan saanut sekoitettua pakkaa laulajanvaihdoksillaan ja vaatii tosiaan sulattelua, kun tulee uusi ääni kuvioihin. Itse lähdin yhtyeen matkaan vasta Once-levyn myötä, joten nuo vaihdokset ovat varmasti kohdallani menneet kivuttomammin kuin niillä, jotka ovat kuunnelleet AFF-levystä alkaen.

      Poista

.