maanantai 16. toukokuuta 2016

Erin: Sydäntä särkee (2016)

Erinin ensimmäinen sinkku hänen kolmannelta sooloalbumiltaan on nimeltään Sydäntä särkee. Biisi on herkkä balladi eikä samaan tapaan huumoripitoinen kuten kahden aiemmin albumin ensisinkut.

Suhtaudun hyvin kaksijakoisesti Erinin musiikkiin. Olen vahvasti sitä mieltä, että biisit ovat taidokkaita, persoonallisia ja mieleenjääviä, mutta samaan aikaan jokin tekijä niissä on sellainen, etten pysty niitä kovin monta kertaa kuuntelemaan. Seurailen Erinin tekemisiä ja aina jonkin aikaa diggailen uusia biisejä, mutta ainakaan toistaiseksi en pystynyt tähän junaan nousemaan ja pysymään matkassa pidempään kuin muutaman pysäkin välin.

Sydäntä särkee on jälleen raikasta poppia, joka osoittaa sen, että Erinistä on muotoutunut omanlaisensa biisintekijä. Biisi on kauniin haikea, joka menee tunteisiin sen neliminuuttisen ajan, kun se soi, mutta mitään maata mullistavia kiksejä en tästä saa pidemmäksi aikaa. Balladi ei ole debyyttialbumin Vanha sydän -biisin veroinen, joka on mielestäni Erinin koko soolotuotannon yksi vahvimpia biisejä. Sydäntä särkee on ihan kiva biisi ja hyvin rakennettu kokonaisuus, mutta ilman suurempia yllätyksiä. Varmasti tulen kuuntelemaan Erinin kolmannenkin albumin, mutta tämän ensisinkun perusteella veikkaan, että vieläkään ei ole löytynyt biiseihin sitä lisämaustetta, joka muuttaisi minut aktiiviseksi kuuntelijaksi ja keikkakävijäksi.

"Mun sydäntä, sydäntä särkee, vedin jo kaikki lääkkeet, et se paranee."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.