keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Ostoksia: Rammstein, ABBA, After forever, Aikakone...

Taitaa ollakin tämän vuoden ensimmäisen kokoelmankarttutamispostauksen aika.

 Ensiksi uusimmat elokuvahankinnat. En ostele leffoja samalla tavoin kuin musiikkia, mutta jos ostan leffoja, niin yleensä sellaisia, jotka tiedän hyviksi (poislukien satunnaiset heräteostot) ja joita haluan katsoa useamman kerran uudestaan. Demolition man (1993) tuli joskus vuosia sitten telkkarista ja tykästyin leffaan kertaheitolla. Tulevaisuuden asetelma, Sandra Bullock poliisina ja Stallone yrmeänä menneen ajan kyttänä olivat yhdistelmänä juuri oikea. Nyt hankin tämän huuto.netistä, ja kyllä leffan taika on edelleen tallella!

Kuolema pukee häntä (Death becomes her, 1992) oli aikoinaan elokuvakirjastossa VHS-kasetilla, mutta koska ei VHS-nauhoja enää tule katseltua, niin pakkohan tämä oli omiin kokoelmiin hankkia (eBaysta), vaikka olenkin ehkä jo miljoona kertaa leffan katsonut. Kolme kovaa näyttelijää ja ikuisen nuoruuden metsästys viehättää vielä näin yli 20 vuotta elokuvan julkaisemisen jälkeenkin.


ABBA-kokoelmani karttui tällä kertaa japanilaisella sinkulla, josta löytyy S.O.S. ja Chiquitita, vuodelta 2001 on tämä versio ja eBaysta löytyi.


Aikakoneen osilta tein pitkästä aikaa löydön, eli Hopeasiivet-promosinkun vuodelta 2015.

Sarjassamme julkaisuja, jotka ovat menneen julkaisuajankohtinaan täysin ohi omien korvien. Northern kings -kokoonpano on julkaissut kaksi albumia: Reborn (2007) ja Rethorned (2008). Albumit sisältävät covereita neljän huippulaulajan (Marco Hietala, JP Leppäluoto, Tony Kakko ja Jarkko Ahola) tulkitsemina. Kaivelinpa nämäkin molemmat huuto.netin syövereistä.

Totta kai vähän Rammsteiniakin mahtuu tähän postaukseen mukaan. Oikeastaan vahingossa huusin Rosenrotista kaksi eri versiota, kun en muistanut, että olin toisesta jo huudon tehnyt. Onneksi olivat eri versioita (normi ja DVD-painos), niin sopivat oikein mukavasti hyllyyn vierekkäin. Näin Rammstein-kokoelmakin karttuu hiljalleen.


Joulukuun Floor Jansen -huumassa tilailin ennen vuodenvaihdetta neljä levyllistä hänen lauleloimistaan. Kolme After foreverin -plättyä (Decipher, Exordium ja Prison of desire) ja yhden ReVampin. Näistä(kin) hankinnoista olen ollut ihan fiiliksissä, vaikka ReVampin ei ole vielä ehtinyt kuoriutua muoviharsostaan. Välillä sitä tulee ajatelleeksi, että pitäisikö aina systemaattisesti kierrättää jokaista levyä levysoittimessa, mutta toisaalta osittain siksi kuuntelen myös Spotifyn kautta musiikkia, etteivät nämä aarteet liikaa naarmuuntuisi ja säilyisivät näin hyllyssä pidempään. (Toki muutamista levyistä olen joutunut ostamaan uuden kappaleen, kun eivät ole enää olleet soittokelpoisia.)

Tällaisia hankintoja tällä erää ja parhaillaan odottelenkin pakettia saapuvaksi, jossa muutama mukava lisä ainakin ABBA-kokoelmaani. Mutta siitä sitten myöhemmin lisää, kunhan paketti saapuu perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.