maanantai 11. tammikuuta 2016

Kuvia CD-kokoelmasta: Nylon Beat

Nylon Beat -muistelon innoittamana tutkailin levyhyllyäni heidän tuotantonsa osilta, mutta ajattelin, että jos olisin vielä laittanut CD-levyjen kuvat samaan postaukseen, olisi yhden postauksen pituus ollut turhankin pitkä. Jaoin siis tämän nostalgiahaikailun kahteen osaan. Yritin kertoa ihan vain lyhyesti, mutta no, ei se nyt sitten ihan onnistunut ja silti tuntuu, että niin paljon enemmän olisi vielä voinut sanoa.

Kuten joskus aiemminkin olen maininnut, niin yritän pitää levyjen keräilyssä jonkinlaista logiikkaa, jos se  ylipäätään on edes mahdollista. Lähinnä päätän, että missä määrin tietyn artistin tuotantoa alan keräämään. Alkuun saattaa olla vaikka vain kokoelmalevy, sitten muut pitkäsoitot ja vain erityistapauksissa sinkut, ja erityiserityistapauksissa sinkkujen ja albumien eri (maiden) versiot. Naikkareiden levyjä aikoinaan lähdin keräämään ajatuksella, että kaikki on hyllyyn saatava ja vaikken yhtyettä nykyisin juurikaan kuuntele, se pieni ääni alitajunnassa tietää, että muutama levy vielä puuttuu. Vuosia sitten jopa Umm ma ma -sinkusta sai huuto.netissä tapella ihan tosissaan eli kilpailua oli huomattavasti enempi kuin nykyisin, joten siksi en ole saanut suurimman NB-huuman aikana kaikkea kerättyä, koska saatavuudessakin on ollut rajoituksia. Tästä johtuen aina muistaessani tsekkailen levymessujen ja netin tarjonnan, josko löytyisi vielä yksi niistä muutamasta levystä, joka vielä puuttuu. Sen kerran, kun on sinkkujen keräilylinjalle lähtenyt, ei oikein ole muita vaihtoehtoja kuin kerätä kaikki tai myydä kaikki pois. Toistaiseksi olen Nylkkärien kohdalla edelleen kaikkien keräämisen kannalla. Jep, nämä on näitä levynkerääjän omia ongelmia, jotka eivät taatusti kaikille avaudu edes selittämälläkään. (Etenkin kun itsekin pitää välillä miettiä, että mikä olikaan viimeisin päätös jonkin artistin levyjen kohdalla ja pitäisikö sitä lähteä muuttamaan.) Ehkä siirrytään nyt kuvien pariin ennen ennen kuin alan enempää jaarittelemaan koko levyhyllyni tarinaa.


                 Normialbumeiden lisäksi debyyttialbumista juhlapainos ja Nylon Moonista Japanin painos


Kokoelma-albumit


C-kasetit

Debyyttialbumin sinkut


Satasen laina - ja Valehtelija -albumien singlet


Sinkut albumeilta Demo, Extreme ja 12 apinaa.

Kiitorata-kokoelma ja sinkkuja: Musta joulu, Umm ma ma, Sere feat. Nylon Beat: Uudestaan, Nuoruustango, Meksikon pikajuna, Teflon love (live), Come back, Seksi vie 12 apinaa kuumalle hiekalle, Syytön promo -07, Kuumalle hiekalle v. 2004, Ainut jonka sain (live)/Sano jee/Psykedeliaa

Englanninkielisiä sinkkuja: Last in line, Guiltyn Suomen ja Saksan painokset, Like a foolista Japanin, Ruotsin, Suomen ja Espanjan painokset.

Jonna's Problem: debyytti, Me, myself & U, Shame on you, Susie
Jonna Geagea: Katso mua (albumi), Kotimatka, Taasko se alkaa, Katso mua (single)


Jonna K.: Like believers do, Warmen feat. Jonna: They all blame me, Children of Bodom: In your face (sis. Britney Spearsin Baby one more time -coverin, jossa Jonna mukana), Kiiva feat Jonna: Tyttöjen juttuja, Vesterinen feat. Jonna: Onnelliset (Leevi and the leavings -cover), Saturday night fever -sinkku

 

2 kommenttia:

 1. Moi! mietin tässä, onko Kiitorata -kokoelmalla oleva "Oot kuin karkkia mulle" albumiversiosta poikkeava (niinkuin ohjelmassa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi.
   Joo, kyllä se poikkeaa albumiversiosta. On vähän "raaemman" kuuloinen, enempi demoversion oloinen. Sama juttu Kreisi oon -biisissä.

   Poista

.