sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Levyhankintoja syksyltä ja blogille Facebook-sivut

Syksyn aikana on tullut saatua täydennystä levyhyllyyn (ja sen myötä tullut myös ongelma, että mihin kummaan kohta saan mahtumaan kaikki CD:t).

 Club for Fiven Ensi-ilta ja Uni löytyivät divarista täysin uudenveroisina. Näistä olin todella iloinen, sillä olen pitkään miettinyt levyjen hankkimista, mutta jostain syystä en vielä ollut saanut aikaiseksi. Ensi-ilta on sikäli tärkeä levy, että juuri sen biisit tutustuttivat minut yhtyeen musiikkiin.


 J. Karjalaisen Villejä lupiineja -albumin nappasin mukaani Anttilasta. Pikkuhiljaa olen alkanut myös Jiin levyjä keräilemään, kun tähän asti hyllyssä on ollut vain kokoelma ja kaksi pitkäsoittoa. Jiillä on ilmestynyt levyjä ihan kiitettävästi, joten hetken aikaa varmasti menee, että saan kaikki kerättyä.


Totta kai mukana täytyy olla myös pakollinen Christina Aguilera -levy. Tällä kertaa eBaysta löytyi Moves like Jagger -remix-sinkku, jonka ensimmäistä kertaa näin maksavan alle 10 euroa.


 Anttilasta löytyi myös Vain elämää -levyt. Nyt en ole enää riippuvainen Spotifysta vaan voin vihdoin siirtää vaikkapa Jennin, Paulan tai Samulin vedot mp3-soittimelleni.


 Vain elämää -levyihin liittyen nappasin itselleni huuto.netistä Sori-promon.


Vaikkei Nylon beattia enää tule kuunneltua tai fanitettua niin kuin joskus aikoinaan, niin edelleen sen verran "markkinoita" seurailen, että jos löytyy jokin levy, jota minulla ei ole. Tässä ollaan nyt juuri siinä, että kun on lähdetty ajatuksesta, että kaikki pitää hankkia, niin kaikki pitää hankkia, ettei kokoelma tunnu vajavaiselta tai tarkoituksettomalta. Sillä pitäähän kokoelman kartuttamisessa olla selkeä logiikka (ainakin omasta mielestä, jos ei muiden). Niinpä tämmöinen kummallisuus sattui eteeni jälleen eBayn puolella. Tai oikeastaan ensin näin se Discogsin myyntilistalla ja ajattelin katsoa, olisikohan se myös eBayssa. Olihan se. Kyseessä on espanjainen julkaisu Like a fool -biisistä, ja sinkku pitää sisällään kolme erilaista versiota biisistä.


Mr. Presidentin Forever & one day -albumin hankin puhtaasta mielenkiinnosta. Spotifyssa sitä ei ole, joten pakkohan se oli ostaa. En nyt niin kovasti diggaile tästä kokoonpanosta, mutta koska Pressat aikoinaan olivat itselleni todella kova juttu, niin kyllähän tämä tuonne levyhyllyyn kuuluu. Vielä en ole ehtinyt kuunnella ajatuksella tätä, mutta kunhan ehdin, niin laittelen sitten fiilikset tännekin puolelle levyarvostelun muodossa. Albumi on julkaistu vain Japanissa, joten jonkin aikaa sai nettikauppoja kahlata, että löysi tämän kohtuuhintaan. Nyt tärppäsi Amazon.co.uk:n puolella, kun löytyi kauppias, joka luopui tästä 15 euron hintaan (postikuluineen siis).

*

Syyskuun puolivälissä tuli kaksi vuotta bloggailua täyteen, joten ajattelin sen kunniaksi tehdä blogille myös Facebook-sivun. Tai no, onhan tuo ollut olemassa jo jonkun aikaa, mutta ajattelin, että aika voisi olla lopultakin kypsä sivun julkaisemiselle. Siellä olen tehnyt mm. kuvakansioita aihepiirien mukaan, joten esim. lukuhaasteen kirjat, levyarvostelut tai vaikkapa TOP-listaukset löytyvät kätevästi omista kansioistaan (järjestäjä-minä ja listojen tekijä -minä on niin elementissään näitä tehdessään). Myös keikkakuvia on sivulla vähän enemmän kuin itse blogissa. Nyt voi myös Facebookin kautta laittaa arvostelupyyntöjä tai muita kysymyksiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.