lauantai 2. toukokuuta 2015

Jenni Vartiainen @ Nosturi, Helsinki (30.4.2015)

Aika samoilla aineksilla meni vappukeikka kuin viime vuonnakin. Paikkana Nosturi, artistina Jenni Vartiainen, aloituaika n. 15 min ilmoitetusta myöhässä ja lippuja olisi saanut vielä oveltakin.

Tänä vuonna Jenni oli pukeutunut torakaksi (oikein arvannut sain Jenniltä banaanin) ja bändiläiset Jenni Vartiaisiksi. Puolessa välissä keikkaa torakasta kuoriutui tutumpi Jenni ja meno jatkettiin talla pohjassa välillä vähän rauhoittuen. Biisilistassa ei ollut ylläreitä: aloitettiin Muistan kirkkauden -biisillä ja lopetettiin Maljaan. En haluu kuolla tänä yönä tuli ennen encorea ja yleisö osasi hyvin oman osuutensa, kun jäimme laulelemaan biisin oo-oo-kohtia siiheksi, että bändi palasi lavalle.

Ihmisten edessä kuulostaa aina yhtä hienolta yhteislauluna, samoin Muruseni. Mustaa kahvia toimii mielestäni aina paremmin livenä kuin levyllä, koska se on energisempi ja valojen myötä tulee enemmän tunnelmaa.

Upea keikka jälleen kerran, vaikkei suurempia yllätyksiä ollutkaan. Paitsi pieni muutos bändissä, kun alkuperäinen basisti on lähtenyt ja nyt tilalla soitti PMMP:nkin riveissä soitellut Juho Vehmanen.

Jenni ja bändiläiset ovat rautaa, ja vappufiilis oli Nosturissa parempi kuin sen seinien ulkopuolella.


Muistan kirkkauden
Junat ja naiset
Duran duran
Mustaa kahvia
Susta enkelit pitävät huolta
Suru on kunniavieras
Minä sinua vaan
Nettiin
Eden
Selvästi päihtynyt
Ihmisten edessä
En haluu kuolla tänä yönä
*
Missä muruseni on
Malja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.