torstai 22. tammikuuta 2015

Kuvia CD-kokoelmasta: Christina Aguilera

Järkkäilin pitkästä aikaa levyhyllyä, kun hankin tuossa taannoin pari sinkku Christina Aguilera -kokoelmaani, ja ajattelinpa siinä samalla vetää pienen yhteenvedon siitä, millaiselta CA-kokoelma nyt näyttää. Aloitin keräilemään Christinaa ahkerammin noin neljä vuotta sitten ja aika paljon on tullut eteen hyviä diilejä. Levyjä olen onnistunut löytämään niin kirpputoreilta, divareista, huuto.netistä, Amazonista kuin eBaystakin. (Niin no, kahdesta jälkimmäisestä ei se löytäminen tietysti ole vaikeaa...)

Christina kuuluu siihen kategoriaan, josta yritän kerätä mahdollisimman täydellisen kokoelman. Tosin julkaisuja on kyllä niin tuhottomasti, että täytyy varmaan jossain vaiheessa kehitellä jokin logiikka (joopajoo), jonka perusteella valitsen hankittavat levyt. Tällä hetkellä olen vain hankkinut näitä edullisen hinnan perusteella. 

Normaalisti (no, normaalisti ja normaalisti) en osta kokoelma-albumeita, jos artistin varsinaiset albumit jo hyllystä löytyvät ja albumilla ei ole mitään ylimääräistä herkkua. Joidenkin artistien kohdalla pelkkä kokoelmalevy puolestaan riittää (musa on hyvää, mutta ei vielä niin hyvää, että tarvitsisi kaikki biisit myös fyysisinä versioina). Mutta sitten on niitä artisteja, joita kerään enempi tosissani ja niiden kohdalla tulee ostettua nekin (turhat) versiot, jotka eroavat keskenään vaikka vain takakansitekstin perusteella ja joita ei nyt varsinaisesti tarvitsisi. Toisaalta siinä se oma viehätys juuri onkin. Vaikka ero onkin pieni, on siitä jotain erityisyyden tuntua, jos vaikka samaa singleä on hyllyssä kolme eri versiota. Niitä on sitten kiva hypistellä ja ihmetellä. Eikä sitä koskaan tiedä, milloin minkäkin arvo nousee - jos ei muuten, niin ainakin omissa silmissä. 

Tarkempia tietoja levyistä voit tsekata Discogs-sivultani (ja muutenkin tuo sivusto on erittäin mielenkiintoinen paikka, jonne helposti jumittuu pidemmäksikin aikaa), jonne aina ehtiessäni päivitän levyhyllyni tilannetta. Christinan osilta kaikki sellaiset omasta hyllystä löytyvät levyt olen omalle sivulleni jo lisännyt, jotka on jo sivuston tietokannassakin. Muutama omasta hyllystä löytyvä levy tuolta näköjään edelleen puuttuu, joten niitä odotellessa.

Viimeisimmät hankinnat: Just be free ja The Christmas song, molemmat Amazon.co.uk:sta.


Debyyttialbumista kaksi versiota, joista toinen normi ja toinen tuplalevy. Strippedistä normaalin Eurooppa-painoksen lisäksi Taiwanin painos. Keeps gettin' better-levystä normiversion lisäksi DVD-painos, ja Bionicista normi ja deluxe. Kuvaan sattui mukaan myös itse poltettu ja nimetty But...I am a good girl, joka sisältää mm. Burleski-leffan Christinan biisit. 

Tässä Genie in a bottle- ja What a girl wants -sinkuista selkeästi eri versioita. 

Fighter- ja The voice within -sinkuista jokainen on erilainen versio (vähän eri remixit/biisijärjestykset). 


Oikeassa alalaidassa Back to basics -levyn aussipainoksen DVD. Tilasin aikoinaan netistä koko setin (albumi+bonus-DVD), mutta jostain syystä sain pelkän DVD:n, ja sain pitää sen hyvityksenä siitä, että eivät voineet toimittaa edes jälkikäteen koko settiä.

Keeps gettin' better, You lost me, Not myself tonight
Your bodysta yhden biisin promo ja dance remixes. Let there be love-sinkusta niin ikään dance remixes.


Hello-sinkku Mercedez Benzin promosinkku, vieressä Too beautiful for words. Seuraavassa rivissä espanjalaiset sinkut, jotka kaikki sain hyvällä diilillä eikä tarvinnut suinkaan maksaa itseään kipeäksi. Make some noise -levyllä Christinan huikea Mother-coveri. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.