sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Jenni Vartiainen live @ Tavastia, Helsinki (17.10.2014)

Jenni Vartiainen veti kaksi loppuunmyytyä keikkaa Tavastialla torstaina ja perjantaina, joista jälkimmäiselle onnistuin saamaan lipun. Keikka alkoi ajallaan klo 22 ja kesti melkein 23.30 asti. Jenni tuntui olevan erittäin hyvällä fiiliksellä, jutteli paljon yleisölle ja energiaa oli muutenkin aivan mieletön määrä. Jokainen biisi vedettiin täysillä ja alun kankeuden jälkeen yleisökin muisti lähteä hommaan mukaan. Vaikka Jenni vetää aina varmalla otteella, tuntui tämä ilta jotenkin erityisen hienolta ja melkein siltä kuin kyseessä olisi ollut yksityistilaisuus vain harvoille ja valituille. Ehdottoman täydellinen Tavastian keikka!

Vain tätä iltaa silmällä pitäen Jenni veti Fintelligensin Heruuks-biisin, joka oli kyllä aivan hillittömän hauska ja ihmiset naureskelivatkin yleisössä. Kunnon flirttiä ja sopivaa huumoria perjantai-iltaan. Veto löytyy jo Youtubestakin.

Lisäksi kuultiin Terran platinapainoksen kolme uutta biisiä: Vanki, Susta enkelit pitävät huolta ja tietysti Eden. Jälkimmäisen kohdilla Jenni oli kunnon fiiliksissä ja sanoikin bändille, että "mennään jo, mennään jo. " Aivan mahtavaa nähdä, että artisti nauttii olostaan ja esiintymisestään noin paljon. Vanki jäi heti mukavasti mieleen, mutta Susta enkelit pitävät huolta jäi vielä toistaiseksi vähän odottamaan paikkaansa. Täytyy muuten sanoa, että vaikka en alkuun kympillä diggaillutkaan Edeniä, niin nyt livevedon myötä siitä tuli uusi suosikkini.

Muita illan aikana kuultuja biisejä: Mustaa kahvia, Junat ja naiset, Muistan kirkkauden, Selvästi päihtynyt, Suru on kunniavieras, Minä sinua vaan, Sivullinen, En haluu kuolla tänä yönä, Missä muruseni on, Minä ja hän, Nettiin, Ihmisten edessä, Duran duran ja keikan päättänyt Malja.


"Heruuks? Tänään saletisti natsaa."

"Murheisille sydämille, kärsiville, kaipaaville, petetyille, jätetyille, raskaan taakan kantajille lasi täyteen!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.