torstai 1. toukokuuta 2014

Jenni Vartiainen @ Nosturi, Helsinki (30.4.2014)

Vappukeikkapaikka oli tällä kertaa Nosturissa Jenni Vartiaisen tahdissa. Keikka alkoi n. klo 22.20, eli vähän ilmoitetusta myöhässä.
Porukkaa oli ihan kivasti, joskin yllättäen keikka ei ollut loppuunmyyty vaan lippuja sai vielä oveltakin. Ilmeisesti vappuna oli sitten muutakin sellaista tarjontaa, ettei Jenni kyennyt vetämään salia täyteen.
Meininki ei kuitenkaan olisi voinut olla parempi. Jenni oli kunnon iskussa ja yleisö fiiliksissä jo ensimmäisestä biisistä alkaen. Totuttuun tapaan suoritettiin karaokelaulantaa kappaleissa Ihmisen edessä ja Missä muruseni on. Keikka loppui revittelevään Malja-biisiin.
Lisäksi soivat ainakin: Minä sinua vaan, Nettiin, Mä en haluu kuolla tänä yönä (tällä kertaa yleisön laulattaminen jäi vähemmälle, sillä yleisö innostui niin paljon Jennin "moonwalkista"), Tyttövuodet, Suru on kunniavieras (ehkä illan suurimmat aplodit kuultiin tämän biisin jälkeen), Muistan kirkkauden, Junat ja naiset, Selvästi päihtynyt, Sivullinen (tämänkertainen veto oli sellainen, että biisin aikana ekaa kertaa koskaan nousi käsikarvat pystyyn), Mustaa kahvia ja Minä ja hän.

Oli kyllä yksi parhaimpia keikkoja taas vähään aikaan, ja omalla kohdallani ehkä jopa paras Jennin keikka. Ihan mahtava tapa viettää vappua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.