torstai 10. huhtikuuta 2014

Jennifer Lopez: Love? (2011)

Aloitusraita On the floor on soinut todella ahkeraan joka
paikassa ja varmasti sellainen biisi, jonka sanat on tahtomattaankin oppinut. Aluksi biisi lähinnä ärsytti, mutta siihen on ajan myötä tottunut ja siitä tulikin ihan kiva kesäbiisi. Kyllä tämä bilettämiseen sopii, mutta ei oikein sovi himassa kuunneltavaksi taustamusaksi.

Good Hit ei oikeen sytytä. Pelkkää autotunea alusta loppuun ja tempokaan ei ole tarpeeksi hidas tai nopea. Hyvin tylsä biisi kaikin puolin. Tässä ei ole mitään sellaista, mikä jäisi mieleen.

I'm into you ja  (What is) LOVE? kuulostavat alkuun samalta biisiltä, mutta jälkimmäinen on asteen verran parempi. Kumpaakaan näistä en silti soittolistalleni valitsisi.

Seuraava kipaleen nimi on Run the world. Ensimmäisenä toki tuli mieleen Beyoncén Run the world (girls) -biisi. Tai siis oikeastaan vain nimen perusteella. Siinä taistossa tämä biisi häviää kyllä Beyoncén kaimabiisille 6-1.

Papi tarjoaa jotain hieman enemmän. Rytmi on tarttuva ja tätä voisi ehkä kuunnella toisenkin kerran.  Jostain kumman syystä tästäkin biisisät tulee mieleen Beyoncén Run the world(girls)-biisi ja B kyllä voittaa tämänkin taiston.

Villain antaa ensimmäisten tahtien perusteella odottaa ehkä jotain enemmän, mutta pettymys on taas aikamoinen, kun vajotaan autotunen maailmaan ja sanoihinkaan ei tahdo jaksaa paneutua.

Starting over on kyllä harvinaisen tuskallista kuunneltavaa. Missä ovat puhtaat, hienot biisit kuten Love don't cost a thing tai Waiting for tonight?

Kokonaisuutena tylsä ja liian tasainen levy. Mielestäni heikoin Jenniferin levyistä, tosin Bravea en ole vielä ehtinyt ajatuksella kuuntelemaan läpi. Seuraavalle albumille toivoisi vähemmän autotunea ja discobiisejä ja  enemmän tunnetta laulamiseen ja lisää latinovaikutteita. Edelleenkin dance-levytkin voivat toimia aivan hyvin ja tykkäänkin monista dance-biiseistä. Mutta tämä albumi ei oikein jaksa erottua muista niin että sen muistaisi vielä huomennakin.

Kuuntele: On the floor, Papi
Skippaa:  Villain, Starting over, Run the world

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.