torstai 26. joulukuuta 2013

Nightwish: Showtime, storytime (2013)


Showtime, storytime-julkaisulta löytyy kaksi CD:tä ja kaksi DVD:tä. 
Livetaltiointien lisäksi mukana on dokumentti ja bonusmateriaalia.
Levykauppa Äxän kautta sai diiliin mukaan myös paidan, joka on nyt allekirjoittaneen ensimmäinen NW-paita.
Livevedot ovat todella hienoja ja Floor vetelee sujuvasti niin Tarjan kuin Anetten biisit eikä ääni lopu kesken. Floor on koko pituudessaan karismaattinen esiintyjä ja ottaa hienosti lavan ja yleisön haltuun. Suosikkeja on aika vaikea valita, koska kaikki biisit tuntuvat istuvan hyvin Floorin suuhun. She is my sin on yksi huippukohdista ja Ever dream tietysti.
Mielenkiintoista nähdä, millainen levy on tulossa Floorin kanssa. 
Itse olen tykännyt kaikista Nighwishin laulajista, joten hyvin tämäkin hankinta hyllyyni sopii. Vähän inhottavasti tämän julkaisun ympärille kehittyi negatiivista ilmapiiriä, koska Anette oli kieltänyt sellaisen materiaalin käytön, jossa hän olisi ollut mukana. Ja koska Anettesta ei tosiaan näy vilaustakaan, jää sellainen mystinen verho häilymään tuon dokumentin ympärille. Sinänsä harmillista, sillä nyt Anetten ajalta ei ole virallista live-DVD:tä, mikä nyt olisi ollut ihan kiva saada.  
Musiikki on kuitenkin pääasia kaikesta oheisdraamasta huolimatta, ja hienon musiikillisen elämyksen tämä julkaisu tarjoaa. 

Tuommoiset DVD:t löytyvät nyt Nightwish-kokoelmastani. End of innocence kirpputorilta ja End of an era kaupanpäällislahjana HomeEnter Music Clubilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.