sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Mielikuvituksen melodiat -musiikkiblogi (alkusanat)

Pitkän harkinnan jälkeen päätin pistää pitkäaikaisen musiikkiblogini jäihin ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Vaikka päivittelinkin blogia ahkerasti loppuun asti, jokin kaiversi mieltäni päivityksiä tehdessäni ja sitten yhtenä päivänä päätin, että nyt tarvitaan uusi alku ja uudet ajatukset. Ehkä kaiverruksen syy oli tarve tehdä muutoksia ja vanhan blogin rajoissa se ei tuntunut onnistuvan järkevästi.

Siksipä panin pystyyn uuden blogin, jonka pääpaino on edelleen musiikissa, mutta mukaan mahtuu nyt myös kirjoja, ajatuksia kirjoittamisesta ja jonkin verran elokuviakin. Mulla oli tuon vanhan blogini yhteydessä myös erillinen tarina-/kirjablogi, mutta kahden blogin ylläpitäminen ei oikein toiminut (lue: aika eikä inspis riittänyt), ja niinpä tuo tarinablogi jäi hunningolle, vaikka lukeminen ja kirjoittaminen on itselleni yhtä tärkeitä kuin musiikki. Nyt tässä blogissa saan nuo aihepiirit saman katon alle ja voin fiiliksen mukaan kertoilla kummasta vain. Ja säästää samalla kavereitani loputtomilta mielipiteiltä liittyen etenkin musiikkiin ja kirjoittamiseen.

Alkuun voin luvata, että blogissa tullaan näkemään ainakin arvosteluja (musiikki, leffa ja kirja), keikkaraportteja, biisilistoja, levyhankintoja, pieniä fiktiivisä tekstinpätkiä ja jotain muuta, mitä matkan varrella tulee mieleen. Postausaiheita saa toki ehdottaa, jos siltä tuntuu. Olen nyt yhtä innoissani tästä uudesta blogista kuin olin kolme vuotta sitten alottaessani ensimmäistä musiikkiblogiani.

Jos sitten vielä muutama sana omasta historiastani. Olen 80-luvulla syntynyt helsinkiläinen. Musiikki on ollut länsä monissa elämäntilanteissa niin kauan kuin jaksan muistaa, ja joskus muiden asioiden pettäessä alta, on musiikki tuntunut ainoalta pysyvältä asialta. Samoin on kirjoittamisen kanssa. Ensimmäisiä omia tarinoitani olen keksinyt jo 5-6-vuotiaana eli ennen kuin osasin edes kirjoittaa. Sen jälkeen tarinoita on syntynyt tasaiseen tahtiin, joskus realistisempia ja joskus melkein mahdottomia. Tulen varmasti näistä mahdottomistakin antamaan joskus esimerkkejä, sillä suurin osa tarinoistani on onneksi edelleen tallella. Haaveissa olisi joskus vielä saada oma kirja julkaistua. Toivottavasti se joskus onnistuu, jos ei muuten, niin omakustanteena.

Eiköhän tässä ollut sopivasti alkusanoja, joilla päästään tämän uuden matkan alkuun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.